Results 1 to 5 of 5

Thread: Reverse power issues

  1. #1
    Junior Member kingmudder's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Fredericksburg
    Posts
    62

    Reverse power issues

    For starters I have been piecing together my rig for over a year. Dual motor setup with a dual motor esc. Since I have had it going on the dual setup when I use reverse it doesn't get full power and sometimes glitches. When it glitches I get a burst of power. Now if I go back to stock no problems. Could use a little info.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Senior Member eric113's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Kyle
    Posts
    1,210
    What electronics are you using. Why you using dual esc's and motors? There is no need, with the right motor and esc you can accomplish the samething with a single esc and motor.

  3. #3
    Junior Member kingmudder's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Fredericksburg
    Posts
    62
    It is one esc that is set up for dual motors. Think it came off a Redcat crawler. Trx and rec are stock exceed.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    Junior Member kingmudder's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Fredericksburg
    Posts
    62
    Idk why but just like the dual motors. Feels bit more torquey.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    Junior Member kingmudder's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Fredericksburg
    Posts
    62
    Just checked esc is out of an integy crawler.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •