Results 1 to 4 of 4

Thread: Idk

  1. #1
    Member xr10's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    237

    Idk

    Hey guys I'm running a dingo with a tekin fxr and tekin 35 t motor. When I steer in a rapidly my motor stops like when you are steering to get out of a high center on something and even going straight and sometimes just turning not rapidly. Second is is it ok to run wheel weights up front only. I ask because I want my battery in the back but I have no weight on the rig as of now and I am about to mod the frame cross braces for more axle movement. One more is I want to use that motor and esc for my xr10 would that work on a dual motor set up.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  2. #2
    Member luenhsing's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    plano
    Posts
    720
    Ron,

    Sounds like you may need a BEC?

  3. #3
    Member xr10's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    237
    Ok I'll try that. Thank you.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  4. #4
    Member luenhsing's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    plano
    Posts
    720
    I would also move the battery to the front and see if that is enough, if not I would than weight the tire. On the manual for dingo there is a option to move it to the front. I did that and helps brunch.
    RC is not a just hobby, it is more than that, it is an addiction.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •